Träningsresa till Málaga

Tennis Camp!

Boosta batterierna under en långweekend till Fuengirola, Spanien 25 - 29 april. Dagarna fyllas med utmaningar, träningsglädje och gemenskap. På denna resa kommer det finnas tid för både träning och avkoppling. 

På Tennis Campen tränar vi upp till fyra timmar på tennisplanen/dag. Tennisträningen kommer ske på Club de Tennis Tomas Karlsson International Tennis Academy. Tomas Karlsson som äger akademin är svensk och har spanska tränare som talar engelska. Teknik, taktik och mental träning är några av delarna som träningspassen kommer innehålla. 

Efter att du anmält dig till Tennis Campen kommer du få fylla i ett formulär med dina tenniskunskaper för att bli placerad i den grupp som passar dig bäst. Du bör dock ha spelat tennis sedan tidigare.

 
Om hotellet

Vi bor på 4-stjärniga DoubleTree by Hilton Hotel Resort & Spa Reserva del Higueron som ligger i hjärtat av Costa del sol och endast 15 minuter från Malaga flygplats.
Hotellet är ett sporthotell med faciliteter som bland annat; stort och välutrustat gym, tennisbanor, padelbanor, beachvolleybollplan mm. 
SPA med generöst utbud av behandlingar, hamambad, jacuzzi/bubbelbad.
Hotellet har flera pooler och bland annat en infinitypool.
Gratis transfer till och från stranden, köpcentret och järnvägsstationen erbjuds.
På hotellområdet finns det ett flertal barer/coffeshops/restauranger varav en Guide Michelinrestaurang.

För mer info om hotellet: http:reservadelhigueronresort.com/en

 
Schema Tennis Camp

TORSDAG 26 APRIL

07.00 - 08.00 Morningwalk
08.00 - 09.00 Frukost
09.00 - 11.00 Tennis
11.00 - 14.00 Lunch / Fritid 
14.00 - 16.00 Tennis
19.00 Välkomstmiddag

FREDAG 27 APRIL

08.00 - 09.00 Frukost
09.00 - 11.00 Tennis
11.00 - 14.00 Lunch / Fritid
14.00 - 16.00 Tennis 

LÖRDAG 28 APRIL

07.30 - 08.30 Morningwalk
08.30 - 09.00 Frukost
09.00 - 11.00 Tennis
11.00 - 14.00 Lunch / Fritid
14.00 - 16.00 Tennis

Schemat är preliminärt, ändringar kan förekomma.

Training Invest tror på personlighet och kvalité, därför har vi begränsat antalet platser på resan till 29 st.

 
Resevillkor

Vid bokning av resa betalas 2 500 kr i anmälningsavgift. Resterande belopp betalas senast 90 dagar innan avresa. Vid avbokning av resa tidigare än 90 dagar innan avresa återbetalas ingen anmälningsavgift. Vid avbokning av resa senare än 90 dagar innan avresa återbetalas inget. Det kan vara möjligt att ersätta sin plats med en annan person.

Vi reserverar oss för ett minsta antal resedeltagare. Vi förbehåller oss rätten att ställa in resor där antalet deltagare inte uppnår ett minsta antal. Om Training Invest måste ställa in en resa ska resenären ha skriftligt slutbesked senast 60 dagar före planerad avresa.

Ingen återbetalning sker för arrangemang som ej utnyttjas. Detta gäller t.ex. om man avbryter hotellvistelsen och flyttar från hotellet tidigare än planerat eller inte utnyttjar förbokade arrangemang.

Ingen reseförsäkring ingår i våra resor. Resenären är därför skyldig att se till att hen innehar ett fullgott försäkringsskydd.

Är resenären inte nöjd med sin inkvartering eller någonting annat som överenskommit i enlighet med reseavtalet och situationen inte kan redas upp direkt mellan Training Invest och resenären då denna är på plats, måste resenären snarast efter hemkomst (max 30 dagar) ställa eventuella krav till Training Invest. Det är viktigt att på plats ta namn på personer som resenären har att göra med och behålla kvitton för eventuella merkostnader. Vi ansvarar inte för brister som kan bero på försummelse från resenärens sida, tredje person eller omständigheter som vi inte kunnat förutse, undgå eller avvärja vid force majeure. 

Observera att Training Invest inte kan garantera önskemål från resenären som t.ex. placering av rum på hotellet, tidig incheckning på hotellet eller liknande. Ett önskemål är just ett önskemål och inget som kan bekräftas innan avresa.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in tennispass vid regn.

För mer inspirationsbilder på hotellet, klicka på länken nedanför!

DoubleThree by Hilton Resort & SPA Reserva del Higueron

Share
Hoppa till verktygsfältet